NV Cnockaert

ZWAAR WERK, KRACHTIGE VOLVO FH16 VOOR NV CNOCKAERT

KLANTEN

“De Volvo FH16 is de ideale truck voor speciaal transport.” Zo vat zaakvoerder Frank Cnockaert van NV Cnockaert de kracht van de nieuwe Volvo FH16 750 8x4-trekker samen.

SPECIALIST IN BETON- EN WEGENBOUW

Bouwonderneming NV Cnockaert uit Wervik is sinds 1927 actief in beton- en wegenwerken. De activiteiten zijn in de loop der jaren uitgebreid met onder andere riolerings- en collectorwerken, grondwerken, funderingswerken, grondstabilisatie, recyclage van bouwpuin en de productie en levering van stortbeton. Zwaar werk, waar zwaar materieel voor wordt ingezet.

MOEITELOOS MANOEUVREREN IN ZWAAR TERREIN

NV Cnockaert heeft recent zijn tweede Volvo FH16 in gebruik genomen. “Deze truck zetten we in voor dieplader transport en het verplaatsten van machines. Daar hebben we een krachtige truck voor nodig. Daarom hebben we gekozen voor een Volvo FH16 met een hoog treingewicht en I-Shift met twee kruipversnellingen: ideaal om op zeer lage snelheid te manoeuvreren en weg te rijden vanuit stilstand, zelf met zware belading op minder goed begaanbaar terrein.”

DE KRACHT VAN DE VOLVO FH16

"Voor uitzonderlijk vervoer is de Volvo FH16 de ideale oplossing”, zegt Frank Cnockaert. Wat maakt de Volvo FH16 zo geschikt voor de werkzaamheden van NV Cnockaert?

  • De aangepaste software voor uitzonderlijk vervoer
  • I-Shift-versnellingsbak met twee kruipversnellingen, die een startcapaciteit van tonnages tot 200 ton mogelijk maakt
  • Heavy duty koppel in combinatie met rijmodus constructie
  • Aangepast chassis met verzwaarde assen tot 10 ton
  • Extra versterkte bevestiging voor de luchtvering voor gewichten boven de 100 ton
  • Volvo Dynamic Steering. Het elektronisch geregelde stuurbekrachtigingsysteem zorgt ervoor dat ook bij zware gewichten moeiteloos kan worden gemanoeuvreerd
  • Hydraulisch gestuurde voorloopas voor optimale manoeuvreerbaarheid
“Voor uitzonderlijk vervoer is de Volvo FH16 de ideale oplossing”

Frank Cnockaert, zaakvoerder NV Cnockaert

EXCELLENTE SERVICE

Tot slot benoemt Frank de service. “We hebben nu vijf Volvo-trucks in de vloot. Service en onderhoud laten we doen door Nebim Zwevegem. Zij leveren excellente service: bij een eventueel probleem zijn ze altijd bereikbaar en wordt alles steeds zorgeloos voor ons opgelost.”